Λάγνης και Γιάννης Κότσιρας – Χαμογελώ

«Χαμογέλα μου! Έτσι θέλω να αρχίσει η μέρα μου..» με νέο single στην πιο απρόσμενη καλοκαιρινή συνεργασία!

«Χαμογέλα μου! Έτσι θέλω να αρχίσει η μέρα μου..» με νέο single στην πιο απρόσμενη καλοκαιρινή συνεργασία!

Ένας πρωτότυπος καλλιτεχνικός συνδυασμός έρχεται μέσα από το single “Χαμογελώ” καθώς και μια πρόταση για χαμόγελο απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις. Ο Γιάννης Κότσιρας εφέτος κάνει τη διαφορά και τραγουδά με τον hiphopκαλλιτέχνη Λάγνη, κατά κόσμον Χρήστο Πανοηλία, ο οποίος μετά τη συνεργασία του με τον Απόστολο Ρίζο στο «Παιδικό τραγούδι» συνεχίζει να παντρεύει τις μουσικές σκηνές.

Το τραγούδι «Χαμογελώ» δίνει ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της ανθρωπιάς, της αισιοδοξίας και της προσφοράς, ενώ το videoclipαφηγείται μια ιστορία η οποία επικεντρώνεται στις δυσκολίες ενός οικονομικού μετανάστη στην Ελλάδα του 2014. Με φόντο τις πολλές αντιξοότητες, ο πρωταγωνιστής διατηρεί ένα μεγάλο χαμόγελο απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και περνάει το μήνυμα πως δεν πρέπει να το βάζει κανείς κάτω παρόλα τα άσχημα που μπορεί να συναντήσει.

Λάγνης & Γιάννης Κότσιρας – Χαμογελώ [OfficialVideo]

https://www.youtube.com/watch?v=–nExU7zQig

 

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στους Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και Βαγγέλη Σερίφη (DJ Rico) ενώ τους στίχους συνέγραψε ο Χρήστος Πανοηλίας υπό την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου. Μια ακόμα δυναμική συνεργασία από τη 5th Season, το label που αποδεικνύει πως αν υπάρχει όραμα, μεράκι και τόλμη, η μουσική μπορεί να πάει παρακάτω με σκοπό να κινητοποιήσει, να ευαισθητοποιήσει και να χαρίσει χαμόγελα.

Share
Share