ΜΑΛΕΛΗΣ

«Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με την Ελεονώρα Μελέτη»……

«Είχε κλείσει ο κύκλος μου στο Star. Αγαπάω και έχω άριστη σχέση με τους ιδιοκτήτες του Star και αν τους πίκρανα ζητάω συγνώμη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που μου φέρθηκαν και ιδιαίτερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μου συμπαραστάθηκε πάντα και ήταν σαν αδερφός μου. Ήθελα να αλλάξω, να κάνω κάτι άλλο», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” σχετικά με την αποχώρησή του από το Star.

Για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ υπογράμμισε: «Ο ΣΚΑΪ θα κρατήσει βεβαίως τον ενημερωτικό του χαρακτήρα. Ο βασικός του κορμός θα είναι η ενημέρωση, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Απλώς ο ΣΚΑΪ προσθέτει και κάποια ψυχαγωγικά τμήματα τα οποία προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατό καλύτερα και πιο εμπορικά. Ένας συνδυασμός της ενημερωτικής δύναμης που έχει ο ΣΚΑΪ με ωραία ψυχαγωγία».

Ο Σταμάτης Μαλέλης διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα είχε γράψει η Ντέπυ Γκολεμά περί επικοινωνίας του με την Ελεονώρα Μελέτη με σκοπό τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ: «Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Για την ζώνη που θέλουμε έχουμε την Χριστίνα Λαμπίρη». ΜΑΛΕΛΗΣ

Share
Share