ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ- ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ-  ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ:

IMG_9660ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ
«ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ»
Το νέο βίντεο κλιπ με πραγματικές σκηνές από τη ζωή του
και τη συμμετοχή της οικογένειας και των φίλων του!

Πριν μόλις τέσσερις ημέρες (6/6) ανέβηκε στο YouTube το νέο βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού για το τραγούδι «Εσένα Θέλω» και το διαδίκτυο έχει ήδη πάρει φωτιά με ενθουσιαστικά σχόλια!
Όχι μόνο για το τραγούδι που έγινε στιγμιαία επιτυχία στα ραδιόφωνα αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και για το περιεχόμενο του βίντεο κλιπ, που αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές του νεαρού τραγουδιστή με την οικογένεια και τους φίλους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ «ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ»:

Τα γυρίσματα με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη George Ant κράτησαν τρεις ολόκληρες μέρες, αφού έπρεπε να καταγράψουν την καθημερινότητα του τραγουδιστή, και έγιναν στις παραλίες του Αγίου Κοσμά/ Ελληνικού, στο Λαγονήσι, αλλά και στο «Όλα Ελληνικά», το κεφάτο club πάνω από το Posidonio.

Στη διάρκεια του βίντεο κλιπ «Εσένα Θέλω», με τη χορηγία της Amita Motion, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο να γυμνάζεται κατά μήκος της παραλίας, να κάνει jet ski, να οδηγεί μαζί με τους κολλητούς φίλους του σε νυχτερινή έξοδο, αλλά και να γιορτάζει τα 28α γενέθλιά του μαζί με τα τρίδυμα αδέρφια του, Κατερίνα και Παύλο, και την παρέα του.

Το «Εσένα Θέλω» είναι το τρίτο κατά σειρά επιτυχημένο single (μετά το «Να Της Πεις» και το «Δεύτερη Φορά») από τον νέο δίσκο του Κωνσταντίνου Αργυρού «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ», σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου, την πιο σημαντική λαϊκή κυκλοφορία τον τελευταίο καιρό, πάντα από την Cobalt Music.

Share
Share