Κατερίνα Λιόλιου«Νοικιάστηκε» Το ιδιαίτερο music video της νέας της επιτυχίας!

Η Κατερίνα Λιόλιου παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο music video τη νέα της επιτυχία «Νοικιάστηκε», που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο album της «1994» και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Το «Νοικιάστηκε» συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο συμβολισμούς, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, το οποίο «εκτοξεύτηκε» στο top10 των trends σε λιγότερο από 24 ώρες.

Πάντα εντυπωσιακή και σαγηνευτική, αλλά και με ιδιαίτερο look, η Κατερίνα Λιόλιου πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία που κάθε θεατής μπορεί να ερμηνεύσει με τον δικό του τρόπο, ανάλογα με τα δικά του βιώματα και εμπειρίες.

Το «Νοικιάστηκε», σε μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους της Ελένη Γιαννατσούλια, είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησε το κοινό μέσα από το album «1994», ενώ ξεχωρίζει και στις live εμφανίσεις της Κατερίνας Λιόλιου.

Αυτή την περίοδο, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Ιφιγένεια Live Basement», που θα ολοκληρωθούν στις 25 Φεβρουαρίου. Από την Παρασκευή 8 Μαρτίου θα «μαγέψει» το κοινό της Αθήνας, στον ανανεωμένο χώρο του «Lux Stage Athens», σ’ ένα σχήμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε το video:
Βρείτε το album «1994» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/48ydHgX
iTunes/Apple Music: https://apple.co/469L9cg
Deezer: https://bit.ly/3LFfXcC
Share
Share