Γιάννης Χανιωτάκης Feat. Μυρτώ Αλικάκη “Τα Πάντα Αλλάζουν” Νέο Τραγούδι & Music Video

Γιάννης Χανιωτάκης Feat. Μυρτώ Αλικάκη
“Τα Πάντα Αλλάζουν”
Νέο Τραγούδι & Music Video
Στίχοι – Μουσική: Γιάννης Χανιωτάκης
Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records
Ο Γιάννης Χανιωτάκης ιδρυτής, συνθέτης και κιθαρίστας του πολυβραβευμένου συγκροτήματος EMIGRE, προχωρά με τόλμη στο επόμενο μεγάλο του στοίχημα, με την κυκλοφορία του τραγουδιού “Τα Πάντα Αλλάζουν”.

Μετά από 20 χρόνια έντονων συγκινήσεων, χρυσούς δίσκους, μεγάλες συνεργασίες και ατελείωτα χιλιόμετρα τόσο στον δρόμο όσο και στην σκηνή ο Γιάννης Χανιωτάκης προετοιμάζει το νέο του Project που έχει τίτλο «Ιστορίες ενός emigre»! Το τραγούδι “Τα Πάντα Αλλάζουν” είναι ο προπομπός αυτής της νέας ανήσυχης ματιάς του και ένα ντουέτο με την πολυαγαπημένη ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη!

Με αγνή διάθεση «βουτάει» σε αχαρτογράφητα νερά, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σ´ ένα νέο είδος έκφρασης, της υπαρξιακής Pop. Μια σύνθεση που διακρίνεται από την γλυκύτητα των μελωδιών και των λέξεων, σε μια άρτια παραγωγή που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο soundtrack της ενηλικίωσης κάθε παιδιού που αναζητά απαντήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα, από έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει…

Τα Πάντα Αλλάζουν” συνοδεύεται και από ένα πολύ όμορφο οπτικό οδοιπορικό με την συμμετοχή της Μυρτώ Αλικάκη, όπου πραγματεύεται την συνάντηση δυο ξένων σε ένα κόσμο που μπορεί συνεχώς να αλλάζει, αλλά πάντα θα αναζητά την αγάπη, την φιλιά, το μαζί! Την σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει ο Νικόλας Κωστής.

Ένας emigre, ο Γιάννης Χανιωτάκης μας αφηγείται την πρώτη του πανέμορφη προσωπική ιστορία και παρέα με την Μυρτώ Αλικάκη μας ταξιδεύουν σε έναν νέο κόσμο όπου σε αυτό το μπλέντερ της καθημερινότητας η ζωή μπορεί να κυλάει λίγο πιο ωραία!

Βρείτε το «Τα Πάντα Αλλάζουν» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3s8Txdj
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3QzFDKE
Deezer: 
Amazon Music: https://amzn.to/40ised8
Δείτε τo official music video:
📷https://www.youtube.com/watch?v=V1ii80a9ahs
Share
Share