Ευρυδίκη «Ένας Άνθρωπος Απλός» | Special Artist Weekend

Ευρυδίκη «Ένας Άνθρωπος Απλός» | Special Artist Weekend
Ακούστε πρώτοι το νέο της album, «Ένας Άνθρωπος Απλός», στις 14 & 15 Οκτωβρίου! ΔΙΟΝΥΣΟΣ89,2 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η Ευρυδίκη ντύνεται με φως και μας προσκαλεί να ακούσουμε ουρανούς από ένα άλλο σύμπαν, επιστρέφοντας στο μουσικό προσκήνιο με το νέο της album «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφορεί από την Panik Records.
Tο «Ένας Άνθρωπος Απλός», που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 10 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο single της «Αερικό» που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, καθώς και το ντουέτο της με τον Μίλτο Πασχαλίδη «Εγώ για σένα» που ακούστηκε στην σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Και τα δύο αυτά τραγούδια κατέκτησαν αμέσως ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του κοινού.
Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο «Ένας Άνθρωπος Απλός», έχουν γράψει, πολλοί εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, ενώ τα ντουέτα με σπουδαίους καλλιτέχνες στο album μας χαρίζουν μία συναρπαστική μουσική πρόταση.
Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε το νέο album της Ευρυδίκης «Ένας Άνθρωπος Απλός», μέσα από ένα special διήμερο γεμάτο με την αγαπημένη φωνή και το δυνατό πάθος της ταλαντούχας ερμηνεύτριας.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Share
Share