ΔΙΟΝΥΣΟΣ89.2 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ιουλία Καλλιμάνη Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες) 18-9-2023

ΔΙΟΝΥΣΟΣ89.2 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18-9-2023
Ιουλία Καλλιμάνη «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)»
Το νέο της single κυκλοφορεί!
Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας εκατομμύρια YouTube views και digital streams, επιστρέφει λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πλατινένιο «Εφτά στα εφτά – 7/7», με νέο hit single, το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)».
Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα που απογειώνει με τη μοναδική της ερμηνεία η Ιουλία Καλλιμάνη και υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko με τη «μαγική» της πέννα.
Το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» είναι τώρα διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum και σύντομα θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από music video που θα «ανέβει» στο YouTube.
Παράλληλα, αυτή την περίοδο η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, στις 22 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens».
Βρείτε το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3Rq2rgC
Share
Share