ΔΙΟΝΥΣΟΣ89,2 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ 24/7/2023

ΔΙΟΝΥΣΟΣ89,2 ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24/7/2023
Ο Γιώργος Κακοσαίος κάνει σύνθημα το «Σάββατο Βράδυ» και συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών μ’ ένα ανεβαστικό single, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.
Ο κορυφαίος καλλιτέχνης της γενιάς του, που κατάφερε να ξεχωρίσει και να γνωρίσει τεράστια επιτυχία από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις του, μας ξεσηκώνει μέσα από ένα δυνατό και «φρέσκο» τσιφτετέλι, με το χαρακτηριστικό λαϊκό μέταλλο της φωνής του.
Το single συνοδεύεται από ένα μοναδικής αισθητικής και κινηματογραφικό video, που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καρύδας, με τον Γιώργο Κακοσαίο να δίνει το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, κάνοντας κάθε βραδιά… «Σάββατο βράδυ»!
Το «Σάββατο Βράδυ» υπογράφουν στη μουσική ο ίδιος ο Γιώργος Κακοσαίος και στους στίχους ο Νίκος Σαρρής, που μαζί έχουν δημιουργήσει κι άλλες επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το προηγούμενο τσιφτετέλι του Γιώργου Κακοσαίου, το «Κάνε Μας Τη Χάρη», το οποίο «σάρωσε» το YouTube, τα social media και το ραδιοφωνικό airplay.
Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος ετοιμάζεται για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στο «Faliro Music Theater» της Αθήνας.
Βρείτε το «Σάββατο Βράδυ» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
iTunes/Apple Music: https://apple.co/43y2HwQ
Deezer:
Share
Share