Το νέο single της Μαρίας Τζινέρη! «Μαζί μου»

«Μαζί μου»: Το νέο single της Μαρίας Τζινέρη!

Με ένα τραγούδι-έκπληξη κάνει το δισκογραφικό «μπαμ» η Μαρία Τζινέρη.

Η εντυπωσιακή performer, η οποία αποτελεί εδώ και καιρό «μήλο της έριδος» για πολλούς επιχειρηματίες της νύχτας, δεδομένου ότι συνδυάζει το show με τις άψογες φωνητικές δυνατότητες και την ομολογουμένως «καυτή» εμφάνιση της, μας παρουσιάζει το νέο της single, με το οποίο εγκαινιάζει την συνεργασία της με τη Sonar music.

Το νέο τραγούδι της  Μαρίας Τζινέρη έχει τίτλο «Μαζί μου» και έχει γραφτεί από πολύ δυνατό συνθετικό δίδυμο των Χρήστου Σαντικάι (μουσική) και Γρηγόρη Βαξαβανέλη (στίχοι).

Την οπτικοποίηση του νέου της τραγουδιού ανέλαβε ο μαιτρ της εικόνας, Γιάννης Παπαδάκος, ενώ την παραγωγή του ο Αντρέας Γιατράκος. 

Στο «Μαζί μου» η εντυπωσιακή performer έχει δώσει τον καλύτερό της ερμηνευτικό εαυτό, σε ένα τραγούδι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το… καλημέρα.

Αξίζει να δείτε τον λογαριασμό της στο Tik Tok, όπου έχει 100.000 πιστούς ακόλουθους που απολαμβάνουν τα χιουμοριστικά της βίντεο και φυσικά περίμεναν με ανυπομονησία το νέο δισκογραφικό εγχείρημα της Μαρίας, το οποίο κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Δείτε το video clip:

https://youtu.be/w0WPelGMgdk

Share
Share