ΔΙΟΝΥΣΟΣ89.2 Α’ΜΕΤΑΔΟΣΗ 30/10/2022 ENORASIS Η Αλήθεια Μου (Digital Single)

ΔΙΟΝΥΣΟΣ89.2 Α’ΜΕΤΑΔΟΣΗ 30/10/2022
ENORASIS
Η Αλήθεια Μου (Digital Single)
Κυκλοφορεί Δευτέρα 7/11 από την Plus Rec / Panik Records
Στίχοι – Μουσική: ENORASIS
Ο ξεχωριστός μουσικός κόσμος των ENORASIS μας φανερώνεται ξανά μέσα από το νέο τους τραγούδι “Η Αλήθεια Μου”, μια γλυκόπικρη δυναμική μπαλάντα, που εκφράζει μέσα από τις νότες και τους στίχους του τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του έρωτα!
Σε αυτό, το τέταρτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single οι ENORASIS πιο ώριμοι συνθετικά από ποτέ, μας παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο τους, που αναζητά τα αληθινά συναισθήματα της αγάπης, μέσα από πράξεις και όχι μόνο λόγια. Μελωδικοί όσο ποτέ οι ENORASIS, σε μια παραγωγή κρυστάλλινη, πλούσια σε αρμονία και γήινα ηχοχρώματα, πετυχαίνουν ένα μαγικό ηχητικό αποτέλεσμα, που οδηγεί τον ακροατή στο να κλείσει τα ματιά και μέσα από την “Η Αλήθεια Μου” να βρει την δική του!
Το τραγούδι ντύνεται πανέμορφα με εικόνες και ευφάνταστες χορογραφίες, που σκοπό έχουν μέσα από μια σουρεαλιστική προσέγγιση να περιγράψουν τις καθημερινές “μαxες” σε μια σχέση και τον πόνο της απουσίας! Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Κοπαλίδης.
Οι ENORASIS, με το νέο τους τραγούδι “Η Αλήθεια Μου”, σας προσκαλούν να τους ακολουθήσετε στα δικά τους μουσικά «βήματα», όπου μέσα από αυτά θα βρείτε την δικής σας αλήθεια στον έρωτα!
ENORASIS
ΕNORASIS Line Up:
Γιώργος Ελευθεράκης (Φωνή)
Ευγένιος Ζαρκάδας (Κιθάρα – Φωνητικά)
Σωτήρης Στεφάνου (Τύμπανα – Φωνητικά)
Χρίστος Πυρρής (Μπάσο)
Κώστας Αλούπης (Πλήκτρα)
Share
Share