Η Πάολα κάνει… «Χαρακίρι» με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά της «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ», με τη σφραγίδα του καταξιωμένου Γιώργου Θεοφάνους σε όλες τις συνθέσεις.

Τους στίχους στα μισά τραγούδια του άλμπουμ έγραψε ο Θάνος Παπανικολάου και στα υπόλοιπα ο Ηλίας Φιλίππου, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, η Ναταλία Γερμανού και ο Δημήτρης Τσάφας.

Η Πάολα υποδέχεται ανανεωμένη τη νέα σεζόν και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της, που έχει τον τίτλο «Χαρακίρι» και με το οποίο θα καθηλώσει για άλλη μία φορά, χάρη στη δυναμική ερμηνεία της.

Τη μουσική και τους στίχους στο «Χαρακίρι» υπογράφει ο έμπειρος δημιουργός Θάνος Παπανικολάου. Τελευταία μου λέξη, σ’ αγαπώ…

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, η Πάολα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ορίσει τις συντεταγμένες στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, με μία εκρηκτική συνύπαρξη στη σκηνή της ριζικά ανανεωμένης «ΠΥΛΗ Α» (πρώην «Πύλη Αξιού»).

Η πιο εναλλακτική λαϊκή τραγουδίστρια συμπράττει με τον ταλαντούχο Γιώργο Παπαδόπουλο, τον υπέροχο Δήμο Αναστασιάδη και τους μοναδικούς Goin’ Through σε ένα σχήμα που υπόσχεται ανεπανάληπτες βραδιές για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Το «Χαρακίρι» της Πάολα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας από την Panik Platinum.

Share
Share