Η Άννα Ηρακλέους εντυπωσιάζει με το νέο της τραγούδι «Αποκλείεται»!

Η Άννα Ηρακλέους εντυπωσιάζει με το νέο της τραγούδι «Αποκλείεται»!
Η ´Αννα Ηρακλέους κατάγεται από την όμορφη Λεμεσό. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και διακρίθηκε σε αρκετούς διαγωνισμούς με αποτέλεσμα να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε δυο Παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Σπούδασε Δημοσιογραφία αλλά παράλληλα σε ηλικία 18 χρόνων ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι που ήταν άλλωστε η μεγάλη της αγάπη.

Το ταλέντο και η εκρηκτική σκηνική της παρουσία άνοιξαν το δρόμο για σπουδαίες συνεργασίες με γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά της δεν ήταν άλλη από την συνεργασία της με το Γιώργο Τσαλίκη, στο τραγούδι «Θα με τρελάνεις», αμέσως μετά ακολούθησε η συνεργασία της με το γνωστό ράπερ Tus στο τραγούδι «Αγαπήσου». Έχει εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Stan, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Πάνος Καλίδης κ.α.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της ´Αννας Ηρακλέους φέρει τον τίτλο «Αποκλείεται» και έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Την ενορχήστρωση και μουσική υπογράφει ο Πάνος Νικολακόπουλος και στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης και Ηλίας Γιαννικόπουλος. Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς με βοηθό παραγωγής τη Λουκία Παύλου.

Κυκλοφορεί από την Digital Ray Records.

Δείτε το !

Share
Share