ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ MINOS EMI / UNIVERSAL ΣΤΑ MAD VMA 2018

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ
MINOS EMI / UNIVERSAL ΣΤΑ MAD VMA 2018

Οι καλλιτέχνες της Minos EMI / Universal κατάφεραν μάλιστα να αποσπάσουν 5 σημαντικά βραβεία από τις φετινές κατηγορίες του αγαπημένου μουσικού θεσμού.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέλαβε το τιμητικό βραβείο της φετινής χρονιάς Μusic Icon Special Award από τα χέρια της δασκάλας με την οποία ξεκίνησε μαθήματα τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο, την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Γιώργος Μαζωνάκης – Music Icon Special Award

Ο #TheOneAndOnly Σάκης Ρουβάς κέρδισε το βραβείο του Best Male Modern, η «number one» diva της pop Έλενα Παπαρίζου κέρδισε 2 βραβεία -περισσότερα από κάθε άλλη γυναίκα τη βραδιά των βραβείων-, αυτό του Best Female Adult και το Best Duo με την επιτυχία της «Αν με δεις να κλαίω feat. Αναστάσιος Ράμμος», ενώ οι The Players – το boyband που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τους τελευταίους μήνες – κέρδισαν το βραβείο του Best Newcomer για το 2018.

Σάκης Ρουβάς – Best Male Modern
Έλενα Παπαρίζου – Best Woman Adult & Best Duo
The Players – Best Newcomer
Η βραδιά των MAD VMA ήταν γεμάτη από εκρηκτικές εμφανίσεις και ανατρεπτικές συνεργασίες για τους καλλιτέχνες της Minos EMI / Universal.
Οι Onirama άνοιξαν τη βραδιά με την πανέμορφη Σίσσυ Χρηστίδου στο «Κλείσε Τα Μάτια (Taste The Feeling)», ενώ λίγο αργότερα πραγματοποίησαν μια μοναδική εμφάνιση με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε ένα mashup αγαπημένων τραγουδιών της δισκογραφίας τους.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης συνεργάστηκε με τον STAN τραγουδώντας τις επιτυχίες τους «Αποτυπώματα», «Γέλα Μου», «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» και «Τώρα Λείπω».
Οι The Players παρουσίασαν το καλοκαιρινό τους hit «Summer» και αμέσως μετά δημιούργησαν ένα ανεβαστικό disco party στη σκηνή των VMA’s, διασκευάζοντας το «Ξέρω Τι Ζητάω», τη γνωστή επιτυχία των 00’s παρέα με τους KINGS και τη Shaya.
Η Πέγκυ Ζήνα συγκίνησε με την ερμηνεία της στο «Άνθρωποι Μονάχοι» σε μουσική του Γιάννη Σπανού που πρωτοερμήνευσε η Βίκυ Μοσχολιού, στο οποίο συμμετείχαν ως guest ο ΚΑΤΑ και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος
Η Tamta παρουσίασε το smash single της «Αρχές Καλοκαιριού» ενώ λίγο αργότερα στη σκηνή εμφανίστηκε και ο Mikolas Josef, ο εκπρόσωπος της Τσεχίας στη φετινή Eurovision, με τον οποίο παρουσίασαν το «Lie To Me».
Η hot Έλενα Παπαρίζου συνεργάστηκε με την Idra Kayne στο «Ουράνιο Τόξο» σε ένα mashup με το «Zumba e» του SNAP σε μια εκρηκτική tribal εμφάνιση, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τις Μέλισσες το άκρως καλοκαιρινό «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης που μας έχει χαρίσει τις πλέον πολυτραγουδισμένες και διαχρονικές επιτυχίες, εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Πίτσα Παπαδοπούλου και τον σύγχρονο hip hopper Snik σε μια μοναδική σύμπραξη επί σκηνής που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε.
Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το νέο του single «Καλημέρα», ενώ εμφανίστηκε επί σκηνής και με τον Αναστάσιο Ράμμο διασκευάζοντας το «Όσο Έχω Εσένα».

Share
Share