«

»

ΜΑΤΙΝΑ KISS AND TELL

ΜΑΤΙΝΑ
KISS AND TELL (Remix Pack)
Μουσική – Στίχοι: Ματίνα
Ακούστε τα νέα remix του «Kiss&Tell” σε ένα νέο remix pack απο τους Dj των επιτυχιών.

Ο Dino MFU, οι Vasileiou & Delioglou και ο Sergio T, έφτιαξαν ένα μοναδικό remix pack για το τραγούδι Kiss&Tell της Ματίνας Ζάρα που θα απολαύσετε σε τρείς διαφορετικές εκδοχές .

Το νέο single με τίτλο ‘Kiss And Tell’ σε στίχους και μουσική που υπογράφει η ίδια έχει αναφορές από τα δημοφιλή είδη country & rock και δίνει μόνο μία αίσθηση του ταλέντου της 21χρονης Ματίνας, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η Ματίνα μεγάλωσε στον Καναδά και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι. Το ταλέντο και η θέλησή της να κυνηγήσει το όνειρό της την οδήγησαν σε ηλικία μόλις 14 ετών να συνθέσει το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε έναν χρόνο να κυκλοφορήσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Τρία τραγούδια του album κατέκτησαν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά και της έδωσαν την ευκαιρία να αναγνωριστεί με τη δική της μπάντα, παίζοντας live σε μαγαζιά, σχολεία, συναυλίες και σε φεστιβάλ της χώρας.

Η Ματίνα χωρίς καμία αμφιβολία με το αστείρευτο ταλέντο της, τη μελωδική φωνή της και την ενεργητικότητά της δείχνει ότι είναι έτοιμη να κατακτήσει την ελληνική και όχι μόνο μουσική σκηνή.

FacebookTwitterGoogle+Share