ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ Exclusive Backstage Photos

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ
Exclusive Backstage Photos

Ο Ηλίας Βρεττός σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σας παρουσιάζει το official teaser του βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι με τίτλο ”Φώναξε με” καθώς και αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό backstage από τα γυρίσματα!

Τους στίχους υπογράφει η Αγγελική Μακρυνιώτη, την μουσική ο Ιορδάνης Παύλου και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Τα γυρίσματα διήρκησαν τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε θερμοκρασίες κάτω των -5 βαθμών στις καταπληκτικές περιοχές των ορεινών Γρεβενών από την Βασιλίτσα, τον εθνικό δρυμό της Βάλια Κάλντα ως τα ακατοίκητα βλαχοχώρια της περιοχής. Ο Ηλίας Βρεττός και οι συνεργάτες του είχαν την δυνατότητα να προσεγγίσουν τα συγκεκριμένα σημεία με τη βοήθεια ειδικών ομάδων και οχημάτων καθώς πρώτη φορά πραγματοποιούνται γυρίσματα στα μέρη αυτά και ειδικά κάτω απο τέτοιες καιρικές συνθήκες. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας είναι ότι τη δεύτερη μέρα για τα γυρίσματα στη χιονισμένη Βάλια Κάλντα μετά απο 1 ώρα διαδρομή η αποστολή αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης και να αλλάξει δρόμο ταξιδεύοντας άλλη 1 ώρα και 50 λεπτά καθώς η πρώτη διαδρομή είχε κοπεί απο κατολισθήσεις.

Σε αυτό το βίντεο κλιπ με τα μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπία να πρωταγωνιστούν, μόνο η Λουξ Cola Plus & Light, η μόνη με φυσικά γλυκαντικά 100% στην Ελλάδα, θα μπορούσε να είναι δίπλα μας και την ευχαριστούμε.

Το νέο τραγούδι του Ηλία Βρεττού είναι μια ερωτική μπαλάντα και θα αγγίξει τις καρδιές όλων. Θα κυκλοφορήσει ‪την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου‬ από την Panik Platinum. Ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει δυναμικά τις εμφανίσεις του μαζί με τον μοναδικό Γιάννη Πλούταρχο στο Φωταέριο όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται το αδιαχώρητο.
Μαζί τους και οι Kings.

https://www.youtube.com/watch?v=B1Q14U-2Fag
Share
Share