«

»

Αλεξάνδρα Κόνιακ Λαχείο

Alexandra Koniak_01 copyΑλεξάνδρα Κόνιακ – Λαχείο

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ μας παρουσιάζει τον πρώτο ολοκληρωμένο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Λαχείο», που κυκλοφορεί από την Polymusic. Μετά από 4 χρόνια solo εμφανίσεων με τη μπάντα της, γεμάτα εμπειρίες και πειραματισμό, καταλήγει στην ατμόσφαιρα, τον ήχο και το στίχο που της ταιριάζει περισσότερο. 10 τραγούδια σύγχρονα, άμεσα, που συνδυάζουν ετερόκλιτα στοιχεία, ρυθμούς και διαθέσεις, συνθέτουν ένα album που κάνει τη δισκογραφική της παρουσία πιο έντονη και ξεκάθαρη από ποτέ.

Από τα single – προπομπούς του album, ξεχώρισαν η ζεστή και ειλικρινής μπαλάντα «Σε επιλέγω» (2015), και το ανεβαστικό και σαρκαστικό «Όταν δεν είμαι καλά» (2016). Αυτή τη φορά, προτάσσει ένα κομμάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Έντονα ερωτικό και εμμονικό, το «Λαχείο» , δίνει το όνομά του στο δίσκο και υπόσχεται όχι ένα ακόμη ωραίο τραγούδι, αλλά μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση.

Στο δημιουργικό μέρος, οι περισσότερες υπογραφές σε στίχο και μουσική ανήκουν στον πιο στενό της συνεργάτη, Χρίστο Σερενέ, ο οποίος επιμελήθηκε και όλες τις ενορχηστρώσεις, επισφραγίζοντας τη μέχρι τώρα κοινή τους καλλιτεχνική πορεία.

Αλεξάνδρα Κόνιακ – Λαχείο
Εταιρεία: POLYMUSIC
Κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2017

FacebookTwitterGoogle+Share